.
مبانی کامپیوتر

دوره آموزش مبانی کامپیوتر


آشنایی با مبانی کامپیوتر امروزه برای شروع هر کاری تقریبا لازم است که آشنایی نسبی با کامپیوتر داشته باشید. به دلیل رشد روز افزون فناوری اطلاعات تقریبا تمامی کسب و کار ها وابسته به این علم می باشند و هر فردی که می خواهد در کارش پیشرفت کند، ضروری است که با این موضوعات آشنایی داشته باشد. موسسه آموزش مجازی پارس هم با توجه به نیاز جوانان و علاقه مندان به این رشته، اقدام به برگزاری دوره های مجازی مبانی کامپیوتر کرده است و توانسته است با ارائه آموزش های به روز و جامع نظر دانشپذیران بسیاری را به خود ج...

توضیحات بیشتر...

توضیحات

آشنایی با مبانی کامپیوتر

امروزه برای شروع هر کاری تقریبا لازم است که آشنایی نسبی با کامپیوتر داشته باشید. به دلیل رشد روز افزون فناوری اطلاعات تقریبا تمامی کسب و کار ها وابسته به این علم می باشند و هر فردی که می خواهد در کارش پیشرفت کند، ضروری است که با این موضوعات آشنایی داشته باشد. موسسه آموزش مجازی پارس هم با توجه به نیاز جوانان و علاقه مندان به این رشته، اقدام به برگزاری دوره های مجازی مبانی کامپیوتر کرده است و توانسته است با ارائه آموزش های به روز و جامع نظر دانشپذیران بسیاری را به خود جلب کند. اما برای کسب اطلاعات بیشتر در این باره، تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا بیشتر درباره مبانی کامپیوتر و اهمیت یادگیری آن بدانیم.

مبانی کامپیوتر چیست؟

اولین سوالی که در ذهن شما ممکن است نقش ببندد این است: منظور از مبانی کامپیوتر چیست؟ در واقع اولین مهارتی که در علم کامپیوتر شما فرا می گیرید، همان مبانی کامپیوتر است و در مهارت های هفت گانه کامپیوتر یا همان ICDL جز اولین مهارت به حساب می شود. دانش اموزان هنرستانی و یا دانشجویان سال اول، معمولا درس مبانی کامپیوتر را دارند که این نشان از اهمیت این درس در هر رشته می باشد. البته تمرکز بر کامپیوتر بیشتر در رشته های فنی و مهندسی دیده می شود.

دوره آموزش مبانی کامپیوتر

اما شما هم ممکن است به مانند بسیاری از افراد دیگر، در آموزش های دوران هنرستان و یا دانشگاه تمامی موضوعات مرتبط با کامپیوتر را فرا نگرفته باشید و هنوز هم احساس می کنید به یادگیری بیشتری نیاز دارید. متاسفانه در مدارک و دانشگاه ها به دلیل شلوغ بودن جمعیت کلاس ها و وقت کم، آموزش ها جامع و با حوصله برگزار نمی شود، اما خبر خوب به شما این است که می توانید به کمک یک آموزش مجازی حرفه ای، در منزل و یا هرجای دیگر مبانی کامپیوتر را یاد بگیرید. موسسه آموزش مجازی پارس این امکان را برای شما فراهم کرده است و مفتخر است که دوره مبانی کامپیوتر را در یک غالب آموزشی مجازی به صورت کاملا جامع و استاندارد ارائه دهد.

به هر حال برای هر گونه استفاده دیگر از کامپیوتر شما به مبانی کامپیوتر نیاز دارید. اگر در رشته های مهندسی تحصیل می کنید، قطعا در آینده با کامپیوتر و نرم افزار های مختلف خیلی سرو  کار خواهید داشت. به همین منظور ضروری است که در همین ابتدای راه دانش و مهارت خود را در استفاده از سیستم های رایانه تقویت کنید. حتی دیگر رشته ها مانند رشته های علوم انسانی هم باید برای پیشرفت در کارشان و تحقیقات شان، بر کامپیوتر مسلط باشند، که لازمه آن باز هم شرکت در دوره مبانی کامپیوتر است. پس با یادگری مبانی کامپیوتر می توانید با اطلاعات و موضوعات مهمی در خصوص فناوری اطلاعات آشنا شوید که برای شروع و راه اندازی هر کار دیگری با کامپیوتر به آن ها نیاز دارید.

سر فصل های آموزشی مبانی کامپیوتر چه هستند؟

تا اینجا با اهمیت و ضرورت یادگیری مبانی کامپیوتر آشنا شدیم، اما این مبانی شامل چه مواردی می شوند؟ در ادامه مواردی که برای استفاده ابتدایی از کامپیوتر ها را باید فرا گیرید، ذکر می کنیم. اما قبل از آن فراموش نکنید که دنیای کامپیوتر دنیایی بسیار وسیع است و کار های بسیار زیادی می توانید با آن انجام دهید. پس ضروری است که در ابتدا پایه خود را در این علم تقویت کنید تا در آینده خیلی بهتر، سریع تر و کاربردی تر بتوانید از کامپیوتر استفاده کنید. موارد زیر مبانی هستند که در دوره مبانی کامپیوتر با آن ها آشنا می شوید:

  • تعریف و بیان مزایا و معایب و البته محدودیت های سیستم های فناوری اطلاعات
  • آشنایی با جامعه اطلاعاتی و موضوعات مربوط به آن
  • بررسی تاثیرات فناوری اطلاعات بر روی جامعه و وجوه مختلف آن مانند اقتصاد، تجارت، راه اندازی انواع کسب و کار ها، تولیدات و آموزش
  • آشنایی با ساختار و معماری سیستم های اطلاعات
  • آشنایی با استاندارد های ICDL و سواد اطلاعاتی موجود در آن ها
  • آشنایی با معماری کامپیوتر
  • آشنایی با انواع سیستم عامل ها و ویژگی های آن ها
  • آشنایی با مفاهیم پایه درمورد شبکه های کامپیوتری و بیان کاربرد ها و مزایای آن ها
  • آشنایی با اینترنت و مفضای مجازی و مفاهیم مربوط به آن
  • آشنایی با انواع توپولوژی شبکه و بیان ویژگی های انواع آن ها
  • آشنایی با تجهیزات فیزیکی مربوط به شبکه مانند سرور ها، روتر ها، مودم و ...
  • معرفی سیستم عامل های شبکه و مقایسه آن ها
  • آشنایی با انواع شبکه های کامپیوتری و بیان کاربرد های مختلف هر کدام
  • آشنایی با مفاهیم پروتکل های شبکه و لایه های آن
  • آشنایی با امنیت شبکه و روش های مقابله با تهدیدات امنیتی در فضای مجازی

دوره آموزش مبانی کامپیوتر

این سرفصل ها کلی عنوان شده است و هر کدام می تواند شامل زیر مجموعه های دیگری باشد که در مواردی در مرحله دوم ICDL آموزش داده می شود.

آیا یادگیری مبانی کامپیوتر ضروری است؟

همانطور که در بالا گفتیم، امروزه تقریبا تمامی کسب و کار ها با کامپیوتر و نرم افزار های مختلفی سرو  کار دارند. به نوعی اگر می خواهید از دنیا عقب نمانید و خود را مطابق با گیشرفت های روز دنیا پیش ببرید، توصیه اکید ما ابه شما این است که مبانی کامپویتر را هرچه زودتر فرا گیرید. فناوری به سرعت در حال تغییر و پیشرفت می باشد به گونه ای که حتی مهارت های کنونی شما ممکن است خیلی زود کهنه و از مد افتاده شوند. پس تنها کاری که می شود کرد این است که خود را مطابق با پیشرفت های مربوط به فناوری اطلاعات پیش ببرید و هر علم تازه ای که به بازار می آید را فرا گیرید.

در عصر جدید نداستن اگاهی و اطلاعات درباره مبانی کامپیوتر به نوعی بی سوادی تلقی می شود. لذا بر همگان واجب است که سواد رایانه ای خود را تا حد معمول افزایش دهند تا بتوانند از مزایای آن بهره ببرند. حتما شما هم دیده اید که در فروشگاه های بزرگ قیمت اجناس چقدر سریع محاسبه و پرداخت می شود. اگر دوست دارید زندگی تان به همین سرعت روی روال باشد، باید علم کامپیوتر را بدانید و آن را در کار و زندگی خود به کار بندید.
دانش آموزان و دانشجویان خیلی زود نیاز به کامپیوتر را در خود احساس می کنند. چرا که بسیاری از آموزش ها امروزه مبتنی بر سیستم های رایانه ای می باشد. مهندسین نیز برای انجام پروژه های خود لازم است که کار کردن با نرم افزار های مختلفی را یاد بگیرند و به کمک سواد کامپیوتری خود کسب و کارشان را رونق بدهند. محققان هم باید بتوانند برای جست و جو و جمع آوری اطلاعات بر کامپیوتر و فضای مجازی تسلط داشته باشند. همه این موارد منوط به این است که شما مبانی کامپیوتر را به خوبی فرا گیرید.

پس شکی نیست که اگر می خواهید در عصر جدید، از بقیه عقب نمانید و خود را مطابق با پیشرفت های روز دنیا پیش ببرید، دانستن کامپیوتر و سواد آن ضروری است. در دنیای مدرن امروزی، کسب و کار هایی که خود را از کامپیوتر و سیستم های کامپیوتری به دور نگه داشته اند و در مقابل یادگیری علوم آن مقاوت ورزیده اند، بازنده میدان رقابتی خواهند بود.

یادگیری مبانی کامپیوتر چه تاثیری بر موفقیت شغلی ما خواهد داشت؟

در حوزه علم و فناوری و به خصوص فناوری اطلاعات یک شعاری همیشه رایج بوده است: انسان باید اندیشه کند و ماشین باید کار کند. با این شعار اهمیت استفاده از سیستم های کامپیوتری بیش از پیش روشن می شود. متخصصان حوزه کامپیوتر بر این باور هستند که وظایف پیش پا افتاده را باید به کامپیوتر ها سپرد و وقت و زمان را صرف اندیشیدن درباره موضوعات مختلف و مهم دیگری کرد. شما با یادگیری مبانی کامپیوتر راه را برای موفقیت های شغلی هموار تر می کنید. وقتی سواد کامپیوتری داشته باشید، خیلی سریع تر می توانید هر علم دیگری را بیاموزید و به این طریق بر تخصص ها و مهارت های خود بیافزایید و در نتیجه خیلی سریع تر و راحت تر کار پیدا می کنید.

امروزه در هر شرکت و سازمانی که برای استخدام پا بگذارید، به طور پیشفرض باید مهارت های اولیه کامپیوتری را بلد باشید، و نداستن آن ها به منزله رد و عدم پذیرش تان در آن فرصت شغلی می باشد. پس چه بهتر که با تجهیز خود به علوم کامپیوتری این فرصت های شغلی ناب را از خود دریغ نکنید. کامپیوتر یک تکنولوژی برتر در زمینه های نرم افزار و سخت افزار است که بسیاری از علوم دیگر را تحت تاثیر خود قرار داده است. پس فرقی نمی کند که رشته و تخصص شما چیست، به هر حال باید سواد کامپیوتری داشته باشید. به تعبیری علم کامپیوتر مادر تمامی علوم دیگر در عصر حاضر است. برای مثال در رشته های طراحی، پزشکی، نقشه کسی، حسابداری، برق و بسیاری از رشته های دیگر به راحتی می توانید رد گای تاثیرات کامپیوتر را مشاهده کنید.

دوره آموزش مبانی کامپیوتر

با این توضیحات اجازه دهید در ادامه کمی بیشتر در مورد شاخه های کامپیوتر صحبت کنیم...

معرفی شاخه ای مختلف کامپیوتر

حتما می دانید که علوم کامپیوتر به دو بخش نرم افزار و سخت افزار تقسیم بندی می شوند. در بخش سخت افزار شما بیشتر با قطعات فیزیکی کامپیوتر آشنا می شوید و با تمامی اجزای آن سرو  کار خواهید داشت. مسئولیت شما هم عیب یابی این قطعات و تعمیرات می باشد. اما در بخش نرم افزار موضوعات جالب تری برای انجام دادن دارید. البته فراموش نشود که انتخاب تخصص در کامپیوتر کاملا سلیقه ای  است و بستگی به توانایی های مهارتی شما دارد.
به طور در بخش نرم افزار شما می توانید مواردی مانند: طراحی وب سایت ها، طراحی نرم افزار ها و پایگاه داده و شبکه های کامپیوتری را انجام دهید. یکی از موضوعاتی که این روز ها در ایران از بازار کار خوب و درآمد عالی برخوردار است، طراحی وب سایت است. پس اگر علاقه مند به کد نویسی و طراحی هستید، می توانید روی این تخصص برای آینده شغلی تان حساب ویژه ای باز کنید. بسیاری از کسب و کار ها همانطور که گفتیم وابسته به فضا های مجازی هستند و بسیاری از خدمات و محصولات شان را در وب سایت ها معرفی و عرضه می کنند. همه این افراد وابسته به افرادی هستند که بتوانند برای آن ها وب سایت های شان را طراحی کنند.

با این توضیحات حتما به ضرورت یادگیری کامپیوتر و مبانی آن پی برده اید. برای این کار می توانید به موسسه آموزش عالی آزاد پارس اعتماد کنید و از اعتبار و سابقه ده ساله این موسسه در ارائه آموزش های مجازی به نفع خود استفاده کنید. در این دوره شما مبانی کامپیوتر را به طور جامع و به روز فرا خواهید گرفت و با پایه ای قوی می توانید مسیر خود را برای یادگیری دیگر مهارت های کامپیوتری و مراحل بعدی ICDL و همچنین یادگیری نرم افزار های کاربردی مختلف، هموار کنید. بی شک داشتن سواد کامپیوتری برای موفقیت شما در هر کسب و کاری ضروری می باشد و می تواند در های جدیدی را به روی شما باز کند، پس با شرکت در این دوره، موفقیت شغلی خود را در آینده تضمین کنید.

برگزارکننده: مرکز آموزش مجازی پارس
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل بسته ی آموزشی

به دلیل تطابق با دانش به روز و مورد تایید استانداردهای جهانی، امکان بروز رسانی و تغییر سرفصل ها وجود دارد.

فصل اول مبانی و مفاهیم کامپیوتر    

  • سيستم کامپيوتري    
  • انواع  کامپيوترها    
  • اجزاي کامپيوتر    
  • سخت افزار    
  • نرم افزار کامپيوتر    
  • نمايش اطلاعات در کامپيوتر    
  • سيستم اعداد    
  • تبديل مبناها    
  • مبناهاي دو، هشت، شانزده    
  • کد اسکي    
  • تمرينها    

فصل دوم الگوريتم و فلوچارت    

  • الگوريتم    
  • قرارداد کار با الگوريتم ها    
  • جملات شرطي    
  • شرطي نوع ساده    
  • شرطي نوع دو    
  • حلقه هاي تکرار    
  • فلوچارت    
  • علائم فلوچارت    

فصل سوم آشنايي با ++C    

  • نحوي اجراي يک برنامه در ++C    
  • يک نمونه برنامه در ++C    
  • مفاهيم اوليه زبان ++C   
  • تعريف متغييرها    
  • عملگرها    
  • عملگر محاسباتي    
  • عملگرهای مقایسه ای    
  • عملگرهاي منطقي    
  • عملگر شرطي    
  • دريافت داده از کاربر و نمايش اطلاعات به کاربر    
  • عملگر کاما    
  • عملگر sizeof    
  • عملگرهای بیتی انتقال    
  • توصيف کننده نوع داده    
  • نوع داده    
  • قالب بندي خروجي    
  • تبديل نوع داده در عبارتها    
  • تبديل نوع داده در دستورات انتساب    
  • تمرين ها    

فصل چهارم ساختارهاي کنترلي    

  • مقدمه    
  • ساختارهاي انتخاب    
  • ساختار دستور انتخاب if    
  • ساختار دستور انتخاب if/else     
  • ساختارهاي تکرار   
  • ساختار تکرار While  
  • حلقه هاي تکرار for   
  • تو در توحلقه هاي for  
  • حلقه هاي do/while    
  • دستورات break و continue    
  • اعداد تصادفي    
     
۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.