.
اصول برنامه نویسی با پایتون

دوره آموزش برنامه نویسی با پایتون


دوره اصول برنامه نویسی با پایتون   دوره اصول برنامه نویسی با پایتون | همان طور که می دانید در دنیای امروزی تعداد رشته ها افزایش یافته و همه ی این موارد به دلیل توسعه علم می باشد. برای مثال در گذشته تنها زمینه موجود کامپیوتر بود اما امروزه، علم به قدری پیشرفت کرده و افراد در صورت یادگیری علوم وابسته به کامپیوتر می توانند مهارت های خود را افزایش دهند. نکته ای که بسیار قابل توجه است، گسترش تعداد زیر شاخه های این رشته است. برای فراگیری علم کامپیوتر فرد باید بر چندین نرم افزار مسلط باشد تا...

توضیحات بیشتر...

توضیحات

دوره اصول برنامه نویسی با پایتون

 

دوره اصول برنامه نویسی با پایتون | همان طور که می دانید در دنیای امروزی تعداد رشته ها افزایش یافته و همه ی این موارد به دلیل توسعه علم می باشد. برای مثال در گذشته تنها زمینه موجود کامپیوتر بود اما امروزه، علم به قدری پیشرفت کرده و افراد در صورت یادگیری علوم وابسته به کامپیوتر می توانند مهارت های خود را افزایش دهند. نکته ای که بسیار قابل توجه است، گسترش تعداد زیر شاخه های این رشته است. برای فراگیری علم کامپیوتر فرد باید بر چندین نرم افزار مسلط باشد تا بتواند در شغل مورد علاقه اش استخدام شود. همان طور که آموزش در همه رشته ها تاکید می شود، باید به اصول هر یک برای حرفه ای شدن توجه کرد. 

لازم به ذکر است که در دنیای امروزی تعداد زبان های برنامه نویسی رو به افزایش است و همین طور تعداد افرادی که در این حوزه فعالیت دارند نیز در حال گسترش یافتن می باشد. همان طور که مشاهده می شود، کاربرد های بسیار متفاوتی در این میان پدید می آید که هر کدام از افراد با توجه به نیاز های خود در بازار کاری نسبت به یادگیری آن ها اقدام می کنند. این نکته را در نظر بگیرید که هر یک از زبان های برنامه نویسی به مراتب دارای معایب و مزیت هایی هستند که یک فرد متخصص با دریافت اطلاعات قادر خواهد بود هر کدام را مورد شناسایی قرار دهد. 
جالب است بدانید که یکی از زبان‌ های برنامه نویسی مطرح بین برنامه نویسان پایتون می باشد که روز به روز بر میزان محبوبیت آن افزوده می شود، چرا که فراگیری این زبان به شدت در علم کامپیوتر موثر است. خالی از لطف نیست که توجه کنید از این زبان برنامه نویسی برای انجام کارهایی بی شماری از جمله برنامه نویسی هوش مصنوعی، توسعه وب، ساخت اپلیکیشن های موبایل و دسکتاپ استفاده می گردد. لذا آموزش اصول برنامه نویسی با پایتون به علاقه مندان این حوزه توصیه می شود. اما آموزش ها باید در مجموعه ای حرفه ای صورت گیرد تا فرد پس از اتمام دوره و دریافت مدرک پایان دوره معتبر، وارد بازارکار حرفه ای شود. اگر فردی هستید که هنوز هم نمی دانید پایتون چیست و چه کاربرد هایی دارد، پیشنهاد می شود که در دوره اصول برنامه نویسی با پایتون مجموعه آموزش مجازی پارس شرکت کنید و اطلاعاتی که مورد نیازتان است را کسب نمایید.

دوره اصول برنامه نویسی با پایتون

 

پایتون چیست؟ 

 

همچنین اگر فردی قصد داشته باشد با این محیط برنامه نویسی آشنا شود، باید به طور کلی بداند که پایتون چیست و چه تاریخچه ای دارد. جالب است بدانید پایتون در زبان انگلیسی با نام Python شهرت دارد که به عنوان یک زبان برنامه‌نویسی همه منظوره، سطح بالا، شیءگرا و مفسر در جهان شناخته می شود که توسط فردی به نام  خودو فان روسوم در سال ۱۹۹۱ در کشور هلند طراحی شد و مورد استفاده تعداد بی شماری از علاقه مندان قرار گرفت. نکته ای که قابل مشاهده است توجه به فلسفه استفاده از برنامه پایتون می باشد. فلسفهٔ تولید این برنامه بر دو هدف اصلی خوانایی بالای برنامه ‌های نوشته شده و کوتاهی و بازدهی نسبی بالای آن تاکید دارد چرا که باید در نظر داشت که کلمات اصلی و کلیدی که در این برنامه قرار داده شده است، به شیوه ای حداقل در کتابخانه‌هایی که در اختیار کاربر است بسیار گسترده قرار می گیرند.

جالب است بدانید که برخلاف بلاک کد هایی که در سایر برنامه ها استفاده می شود، پایتون بر تفسیر و توسعه برنامه نویسی عمومی تاکید دارد، لذا باید بر خواندن کد، به خصوص با استفاده از فضای خالی مهم آن توجه کافی به عمل آید. نکته ای که قابل مشاهده است، توجه به  Python  می باشد که یک سیستم پویا دارد و مدیریتی خودکار را در دست دارد و تمامی فعالیت ها را در راستای آن شکل می دهد. لازم به ذکر است که تمامی پارادایم های چندگانه برنامه نویسی در این بخش مورد پشتیبانی قرار  می گیرد. برنامه نویسی پایتون برای بسیاری از سیستم عامل ها در دسترس می باشد که این عامل موجب شده تا کار علاقه مندان این حوزه راحت تر شود.

تعریف دیگری که می توان برای برنامه نویسی پایتون در نظر گرفت، این است که زبان آن نسبت به سایر زبان ها بسیار ساده تر است و  یادگیری آن به دلیل دارا بودن برخی از ویژگی ها و مزیت ها در صدر زبان های برنامه نویسی قرار می گیرد. نکته ای دیگر این است که این زبان بر اساس قابلیت خوانایی تمرکز و تاکید بر آن در نظر گرفته می شود و ترجمه کد های نوشته شده را ساده تر در اختیار علاقه مندان قرار می داد. این زبان که معمولا توسط توسعه دهندگان وب مورد استفاده قرار می گیرد به گونه ای ساده تر اطلاعات را  ارائه می دهد. شاید عجیب باشد اما با توجه به اصول برنامه نویسی با پایتون می توان هزینه‌های نگهداری و توسعه برنامه ‌های نوشته شده به این زبان را کاهش داد. همچنین این استفاده موجب می شود تا امکان همکاری تیم‌ ها بدون مواجهه با موانع زبان های برنامه نویسی اتفاق افتد و برنامه نویسان بدون هیچج مشکلی به آموزش اصول برنامه نویسی با پایتون مشغول شوند.

 

تاریخچه برنامه نویسی با پایتون

 

در این مطلب نیز بهتر است کمی از تاریخچه زبان برنامه نویسی پایتون گفته شود که در اواخر سال 1980 میلادی توسط فردی به نام خودو فان روسوم در مؤسسه ملی تحقیقات ریاضی و رایانه در کشور هلند ایجاد شد و مشکلات برنامه نویسان و توسعه دهندگان وب را برطرف کرد. هدف این فرد از تولید و ارائه این زبان برنامه نویسی چیزی نبود جز ایجاد جانشینی برای زبان برنامه‌نویسی ای ‌بی ‌سی بود که قابلیت پردازش استثناها را داشته باشد. همان طور که می دانید تمامی زبان های برنامه نویسی پس از مدتی در صورت عدم گسترش از میان برداشته می شوند اما پایتون از آن گروه زبان هایی که بود که به دلیل کاربرد های زیاد با ویژگی‌ های مهم و جدید بسیاری در سال 2000 منتشر شد و برنامه نویسان می توانستند اطلاعات از دست رفته را بازیابی کنند. 

 

کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون

 

همان طور که گفته شد زبان برنامه نویسی پایتون از آن قبیل مواردی است که از ابتدا بر مهارت های توسعه دهندگان وب می افزود اما پس از گسترش و توسعه بر کاربرد های زبان برنامه نویسی پایتون افزود شد و مشکلاتی که موجود بود را برطرف نمود.  یکی از این کاربرد ها خودکار ‌سازی برنامه‌ ها است که فعالیت های برنامه نویسان را بهبود می بخشد. نکته دیگر درباره گسترش برنامه‌ های تحت وب است که موجب توسعه می شود و کاربرد های دیگر نیز نظیر اسکریپت نویسی و آنالیز اطلاعات می باشد که در دوره اصول برنامه نویسی با پایتون واقع شده است. همچنین می توان اشاره کرد که افرادی که موفق به شرکت در دوره اصول برنامه نویسی با پایتون در مجموعه ای حرفه ای نظیر مجموعه آموزش مجازی پارس می شوند، قادر خواهند بود به اطلاعاتی از این قبیل دست پیدا کنند و در آن صورت است که در اتمام کار نیز موفق به دریافت گواهینامه پایان دوره معتبر خواهند شد.

 

مزایای پایتون چیست؟

 

در کنار توجه به ویژگی ها و موارد مربوط به پایتون، توجه به مزیت های پایتون نیز باید در نظر گرفته شود. یکی از این مزیت ها ارائه کتابخانه های استاندارد بزرگی  است که توسط زبان برنامه نویسی پایتون پدید می آید. این کتاب خانه ها موضوعاتی همچون پروتکل اینترنت، عملیات رشته، ابزارها و سرویس های وب و رابط های سیستم عامل را ارائه می دهد و همین امر موجب می شود تا طول کد ها نیز کاهش پیدا کند. یکی دیگر از مهم ترین مزیت های پایتون، فراهم کردن شرایطی برای برنامه نویس است که یادگیری را آسان و سریع می کند. این کار موجب می شود تا پردازش داده ها نیز به مقدار خوبی بهبود ببخشد. جالب است بدانید که فردی که موفق به کسب آموزش اصول برنامه نویسی با پایتون می شود، داده هایی را می سازد که مورد علاقه کاربر باشد و اجرای داده ها را به سرعت انجام دهد. همان طور که گفته شد، پایتون دارای یک طراحی شی گراست که موجب کنترل فرآیند های یک حیطه می شود که همه این موارد موجب می شود تا به افزایش سرعت و بهره وری آن کمک شود. پایتون را می توان انتخابی مناسب برای به وجود آوردن برنامه های پیچیده دارای چند پروتکل تحت شبکه به شمار آورد.

 

ویژگی های مهم پایتون

 

نکته ای که در دوره اصول برنامه نویسی با پایتون قابل مشاهده است، اطلاعاتی نظیر کتابخانه و ساختار های داده در پایتون، معرفی کتابخانه های پایتون و کاربرد آن ها، اسکیت لرن Scikit-learn، انواع متغیر (variable type) در پایتون، رشته ها در پایتون  و سایر موارد در اختیار متقاضیان شرکت در این دوره قرار می گیرد. جالب است بدانید که از این زبان برنامه نویسی به طور گسترده در دنیا استفاده می‌ شود و بدون شک برای آن فرقی ندارد که هدف هر کدام از توسعه دهندگان وب از استفاده آن ایجاد وب اپلیکیشن و برنامه نویسی دسکتاپ چیست و یا حتی برنامه نویسی هوش مصنوعی و یادگیری ماشینی قرار است برای آن ها چه مزیتی داشته باشد، همه این موارد حاکی از آن است که پایتون بر اساس برنامه هایی که در آن لحاظ شده، قادر به اجرای عملکرد های مورد نیاز افراد است. ویژگی های مهم پایتون نیز بر اساس مواردی است که کاربران بتوانند نرم افزار را به هر منظوری استفاده کنند و هر موقع که خواستند قادر به تغییر نرم افزار شوند و به سورس کد برنامه دسترسی اصلی داشته باشند. یکی دیگر از مزیت های اصلی کاربران این است که آن ها بتوانند یک نسخه از نرم افزار را باز نشر نمایند و در صورت نیاز به ویرایش آن را بروز رسانی کنند.

 

چرا شرکت در دوره اصول برنامه نویسی با پایتون مجموعه آموزش مجازی پارس؟

 

مجموعه آموزش مجازی پارس بر آن است تا کلیه اطلاعات درباره برنامه نویس وب را در اختیار علاقه مندان و متقاضیان این دوره قرار دهد. لازم به ذکر است که پس از ارائه آموزش های مربوطه، فرد قادر خواهد بود تا گواهینامه پایان دوره اصول برنامه نویسی با پایتون معتبر را دریافت نماید و با بدست آوردن مهارت های بی شمار، وارد بازار کار حرفه ای شود.

برگزارکننده: مرکز آموزش مجازی پارس
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل بسته ی آموزشی

به دلیل تطابق با دانش به روز و مورد تایید استانداردهای جهانی، امکان بروز رسانی و تغییر سرفصل ها وجود دارد.

فصل اول    

  • معرفی و نحوه نصب پایتون    
  • پایتون چیست؟    
  • مقدمه ای بر زبان برنامه نویسی پایتون    
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست؟    
  • نقش  پایتون در دنیای واقعی    
  • کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون    
  • اپلیکیشن های پردازش تصویر و طراحی گرافیکی    
  • اپلیکیشن های علمی و محاسباتی    
  • طراحی فریم ورک ها و اپلیکیشن های تحت وب    
  • توسعه زبانی با زبان برنامه نویسی پایتون    
  • ویژگی های مهم پایتون    
  • مزایای استفاده از پایتون    
  • آموزش دانلود پایتون و نصب پایتون ۲ و ۳    
  • برای دانلود پایتون چه نسخه ای نیاز است؟    
  • روش دوم نصب و دانلود پایتون    

فصل دوم    

  • کتابخانه و ساختارهای داده در پایتون    
  • معرفی کتابخانه های پایتون و کاربرد آن ها    
  • اسکیت لرن Scikit-learn    
  • انواع متغیر (variable type) در پایتون    
  • رشته ها در پایتون    
  • ساختارهای داده در پایتون:    
  • نوع داده ای Dictionary در پایتون:    
  • نوع داده ای tuple یا چندتایی در پایتون    
  • دسترسی به مقادیر یک tuple    
  • نوع داده ای لیست در پایتون (lists/tuple)    
  • دسترسی به مقادیر یک لیست    
  • توابع و متدهای توکار لیست در پایتون    
  • آموزش مجموعه ها (set) در برنامه نویسی پایتون    
  • آشنایی با دستور if در زبان برنامه‌نویسی پایتون    
  • آشنایی با ساختار حلقۀ while در زبان برنامه‌نویسی پایتون    
  • آشنایی با ساختار حلقۀ for در زبان برنامه‌نویسی پایتون    
  • کاربرد دستور break در حلقۀ for    
  • کاربرد دستور continue در حلقۀ for    
  • کاربرد فانکشن ()range در حلقۀ for    
  • به‌کارگیری حلقه‌های for تودرتو    
  • به‌کارگیری دستور else در حلقۀ for    
  • آشنایی با دستور break و کاربرد آن در ساختار حلقۀ while در زبان برنامه‌نویسی پایتون    
  • آشنایی با دستور continue در ساختار حلقۀ while در زبان برنامه‌نویسی پایتون    
  • آشنایی با دستور pass در زبان برنامه‌نویسی پایتون    
  • به‌کارگیری دستور pass در حلقه‌های تکرار    
  • به‌کارگیری دستور pass در دستورات شرطی    
  • به‌کارگیری دستور pass در تعریف فانکشن    
  • به‌کارگیری دستور pass در پیاده‌سازی کلاس    

فصل سوم    

  • توابع و یادگیری ماشین    
  • آموزش توابع در پایتون    
  • تعریف یک تابع    
  • فراخوانی تابع    
  • معرفی برخی از توابع تعریف شده زبان پایتون (Built-in Functions)    
  • یادگیری ماشین لرنینگ با پایتون    
  • صنعت خودرو با ماشین لرنینگ    
  • یادگیری ماشین، نظارت نشده    
  • یادگیری ماشین، نظارت شده    
  • یادگیری نیمه نظارت شده    
  • آموزش یادگیری ماشین لرنینگ با پایتون و تحلیل رگرسیون    
  • معرفی کتاب های آموزش یادگیری ماشین با پایتون    
  • مفاهیم اساسی و کاربردهای یادگیری ماشین    
  • یادگیری ماشین لرنینگ با پایتون    
     
۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.