دوره حسابداری اموال
دوره حسابداری اموال | یکی از ارکان اصلی مدیریت در هر سازمان و کسب و کاری، نظارت و کنترل بر روی اموال و دارایی های هر سازمان می باشد. با توجه به اینکه هر سازمانی فعالیت های مختلفی دارد و وسعت آن ها با یک دیگر متفاوت قلمداد می شود، اموال و دارایی های هر یک نیز با دیگر باید به گونه ای متفاوت بررسی گردد. لازم به ذکر است امکان نگهداری اطلاعات اموال و ثروت سازمان به گونه ای دشوار خواهد بود که پای اعتماد و امنیت در میان می آید و هر کسی از عهده این کار بر نخواهد آمد چرا...
دوره حسابداری اموال | یکی از ارکان اصلی مدیریت در هر سازمان و کسب و کاری، نظارت و کنترل بر روی اموال و دارایی های هر سازمان می باشد. با توجه به اینکه هر سازمانی فعالیت های مختلفی دارد و وسعت آن ها با یک دیگر متفاوت قلمداد می شود، اموال و دارایی های هر یک نیز با دیگر باید به گونه ای متفاوت بررسی گردد. لازم به ذکر است امکان نگهداری اطلاعات اموال و ثروت سازمان به گونه ای دشوار خواهد بود که پای اعتماد و امنیت در میان می آید و هر کسی از عهده این کار بر نخواهد آمد چرا که باید انتقال اطلاعات از دفتر اموال به نرم افزار اموال و دارایی ثابت بسیار دقیق انجام شود تا مدیران بتوانند در جهت پیشبرد اهداف کاری کسب و کار خود به درستی تصمیم بگیرند.
همچنین آموزش حسابداری اموال در مجموعه ای عالی نظیر موسسه آموزش مجازی پارس و شرکت در دوره آن به علاقه مندان توصیه می گردد. لازم به ذکر است که مسئولین سازمان باید برای برگزیدن یک سیستم مدیریت اموال حساسیت های زیادی قائل شوند و نحوه ثبت اموال در حسابداری را به گونه ای انجام دهند که نه تنها سرعت افزایش یابد بلکه روند اصلی کار به آسانی انجام شود. لازم به ذکر است که مجتمع آموزش های مجازی پارس به امید پیشرفت سطح علمی کشور و با هدف کمک به این امر، دوره حسابداری اموال را به صورت پکیج آموزش مجازی طراحی و در اختیار علاقمندان قرار داده است و در این مورد و با توجه به اهمیت مدرک حسابداری اموال، آن را به صورت یک پکیج کامل آموزشی عمومی و مجازی در اختیار عموم قرار می دهد.
هدف از برگزاری دوره حسابداری اموال چیست؟
این دوره برای کسانی طراحی شده که قصد دارند وارد بازار کار حسابداری شوند و در کنار آن ها و در بخش اموال و دارایی فعالیت کنند. اگرچه که حسابداری به زیر شاخه های بسیاری تقسیم شده و هر یک به نوبه خود قدم مثبتی در برآورده کردن نیاز ها ایجاد می کنند. به دلیل اینکه اگر مدیر سازمان با ورشکستگی روبرو نشود، می تواند افرادی را تحت عنوان حسابدار اموال و دارایی را استخدام کنید. جالب است بدانید که دوره حسابداری اموال این امکان را به فرد می دهد تا ببینید که هر دارایی چه میزان سود می برد. با آموزش دیدن این دوره نیز می توان هزینه ها را به صورت دقیق ثبت نمود. همچنین می توان از کسر مالیات نهایت استفاده را برد و گزارش دهی درآمد و هزینه را به طور جداگانه برای هر گونه دارایی آسان نمود. هر سازمان از یک امور مالیاتی تشکیل شده است که هر کدام از اعضا در حال انجام فعالیت های مربوط به خود هستند و باید برای توجه به امور دارایی و املاکی بیشتر دقت شود.
آشنایی با شرح وظایف حسابدار اموال
هر کدام از مشاغل مربوط به حسابداری به نوبه خود دارای وظایف خاصی هستند که باید علاقه مندان در انجام مسئولیت های خود کوشا باشند. لازم به ذکر است که اگر مدیر سازمان دارایی برای مقدار زیادی پول در اختیار داشته باشد و برای نگه داری از آن ها نداند چکار کنند، احتمالاً باید اقدامات دیگری را به انجام رسانند. به این دلیل که آن ها برای سازمان دهی هر چه بهتر املاک و دارایی ها به آموزش حسابداری اموال نیاز دارند. یکی از مهم ترین بخش هایی که باید به آن توجه شود، صورت های مالی است که در هنگام تهیه صورت های مالی، اطلاعات باید از سیستم های مرکزی گرفته شود و از آن می توان برای ایجاد گزارش هایی استفاده کرد که عملکرد فرد را نشان به خوبی نشان دهد. خود مدیران نیز می توانند در دوره هایی تحت عنوان دوره حسابداری اموال شرکت کنند و آموزش های متعددی را فرا بگیرند، اما معمولا به دلیل نبود وقت کافی، آن ها قادر به انجام و رسیدگی به چندین کار به صورت همزمان نخواهد بود، لذا برای برآورد کردن استراتژی های طولانی مدت خود افرادی را استخدام می کنند که در عین انجام وظایف حسابداری، تمام امور مربوط به حل و فصل حسابرسی اموال را بر عهده بگیرند. ممکن است این شغل بسیار حیاتی و پر استرس به نظر برسد، اما اگر آموزش های کاربردی دیده باشد، این شغل به هیچ وقت سخت به نظر نخواهد رسید، موسسه آموزش مجازی پارس نیز بر آن است تا با ارائه آموزش های مفیدی، پس از پایان دوره، مدرک حسابداری اموال را در اختیار دانش پذیران قرار دهد تا آن ها بتوانند بدون هیچ مشکلی وارد بازار کار شوند. همان طور که می دانید هر کدام از افراد مشغول به کار در زمینه حسابداری، وظایف مخصوص به خود را دارند، حسابدار اموال نیز شرح وظایفی دارد که بهتر است در این مطلب با آن ها آشنا شوید.
شناسایی لوازم مورد نیاز برای نگهداری و تمیز کردن
پرداخت تمامی هزینه های مربوط به تعمیرات
تهیه مالیات و پرداخت هزینه های مربوط به حسابداری حرفه ای
در نظر گرفتن هزینه های لغو اجاره
پرداخت تمامی هزینه های حقوقی و مدیریت
آشنایی با مباحث مربوط به مالیات بر املاک و مستغلات
توجه کردن به سود وام
در نظر گرفتن تبلیغات به عنوان بحث مهم نشان دادن سازمان
در نظر گرفتن بیمه برای تمام اموال و دارایی ها
پرداخت پولی که برای تعمیرات و نگهداری به پیمانکاران پرداخت می شود
ثبت کردن تمامی اسناد مربوط به خرید دارایی های ثابت
طراحی کردن کدینگ حساب های دارایی های ثابت بر اساس استاندارد
محاسبه استهلاک دارایی های ثابت بر اساس استاندارد حسابداری در میان تمامی سازمان ها
ثبت نمودن هزینه های استهلاک دارایی های ثابت
انجام دادن تمامی امور مربوط به عملیات حسابداری جهت انتقال و جابجایی تجهیزات و دارایی ها
ثبت کردن اسناد فروش تجهیزات و دارایی های ثابت
ثبت معاوضه دارایی های ثابت و تجهیزات
اهمیت حسابداری اموال
در ابتدای این بخش بهتر است به تعریفی در مورد اموال بپردازیم، این کلمه جمع مال است و در لغت به خواسته، املاک و اسباب و هر چیزی که در تملک، تصرف یا اختیار اشخاص باشد، نامیده می شود.درستی است که اگر سری به سایر لغت نامه ها بزنید معانی متنوعی خواهید یافت، اما مطلب مورد نظر ما همان دارایی و اموال است که فرد استخدام شده باید حسابرسی آن را در اولویت قرار دهد. جالب است بدانید که در اصطلاح عامه و در میان مردم، مال عبارت است از چیزی که ارزش اقتصادی داشته و بتوان پس از فروش آن به ثروت رسید، بنابراین حقوق مالی مانند حق امتیاز و ارزش تجاری هم مال محسوب خواهد شد، چرا که از آن طریق فرد می تواند به دارایی خویش بیفزاید. حال ممکن است فرد بخواهد در این مسیر نسبت به هم نوعان و همکاران خود موفق تر شود، بدین صورت می آید و در دوره حسابداری اموال موسسه آموزش مجازی پارس ثبت نام می کند و پس از اتمام دوره، گواهینامه حسابداری اموال را در اختیار می گیرد، پس از آن وی قادر خواهد بود مطابق با رویه معمول حسابداران و نرم افزارهای حسابداری، پیش رود و کلیه اموال را تحت حسابرسی خویش قرار دهد.
بهتر است بدانید که در این شغل گزارشگری به میزان دقیق، به موقع و جامع صورت می گیرد چرا که صاحبان و مدیران املاک را قادر می سازد تا درآمد، هزینه ها، اندوخته ها، گردش پول و عملکرد اقتصادی یک ملک را تحت کنترل، ارزیابی و مدیریت قرار دهند و از کسر مال در آن زمان جلوگیری نمایند. لازم به ذکر است که تهیه بودجه و پیش بینی های مالی، از جمله برنامه ریزی است که این گروه از حسابداران اموال با توجه به نیاز سازمان و زیر نظر مدیر و کارفرما به انجام می رسانند تا به دست آوردن سرمایه بیشتر آسان تر شود.
به علاوه کلیه اموال و دارایی هایی که از یک سرمایه گذاری در املاک و مستغلات به دست می آید، باید پیگیری و حساب و کتاب شود، چرا که کار ها نباید روی هم انباشته شوند و کسی از انجام وظایف خود شانه خالی کند. اما این شغل به قدری به اعتماد و احتیاط نیاز دارد که بدون شک هیچ یک از افراد استخدام شده، فکر انجام ندادن وظایف را نخواهند کرد، چرا که ضرر و زیان بسیاری به وجود خواهد آمد که تنها وی مقصر شناخته می شود. به علاوه نقش حسابداری اموال، گزارش کافی از این جریان پول و سایر معاملات تجاری است تا به بررسی داخلی و خارجی در تصمیم گیری های تجاری کمک کند. نکته ای که باید بسیار به آن توجه شود، در نظر گرفتن دارایی های ثابت است که به عنوان بخش مهمی از منابع هر واحد اقتصادی به حساب می آیند. در نتیجه آگاهی کامل و نظارت همه جانبه بر اموال و دارایی ثابت شرکت برای مدیران واحد های مذکور ضروری و حیاتی است، نه تنها مدیران، بلکه سایر اعضا نیز که برای انجام این مسئولیت استخدام شده اند باید بر تمام وظایف خود مشرف باشند.
بنابراین یه فردی که به عنوان حسابدار اموال در سازمان یا شرکتی کوچک استخدام می شود، بایستی تمامی اطلاعات مربوط به وضعیت و محل استقرار دارایی، هزینه های مرتبط با تهیه و تحصیل و نیز نحوه نگهداری دارایی متناسب با ارزش دارایی ها را داشته باشد و به مراتب نیز از عهده تمامی نقل و انتقال های دارایی ها بر آید. وی بایستی توانایی بهره بردن از ارزش از دست رفته در زمان کم را داشته باشد و در نهایت اقدامی انجام دهد که سازمان را به سود برساند.