دوره حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی چه دوره ای است؟
علم حسابداری مانند یک سیستم منظم است که در آن عملیات جمع آوری، طبقه بندی ثبت اطلاعات و خلاصه کردن آن ها و همچنین تهیه گزارش های مالی و صورت حساب های حسابداری در شکل های مختلف انجام می گیرد تا افرادی که در سازمان های مختلف مانند بانک ها و ... هستند بتوانند از این اطلاعات استفاده نمایند.
در زمان های گذشته اعتقاد بر این بود که حسابداری یک فن تجربی است که باید به شیوه استاد و شاگردی یاد گرفته شود و احتیاجی به تحصیلات دانشگاهی وجود ندارد اما این باور کاملا اشتباه است، زیرا فردی که تحصیلات دانشگاهی و آکادمیک ندارد بیشتر یک دفتردار است تا یک حسابدار. چرا که گزارش های این گروه از افراد مطابق استاندارد نیست و پردازش کافی نمی شود و اغلب تراز حساب ها است. برای مثال یک حسابدار تجربی نمی تواند به راحتی بین دارایی بلند مدت و کوتاه مدت تفاوت قائل شود و یا حتی نمی داند که چگونه باید معاملات ارزی را در دفاتر ثبت کند. در حقیقت حسابداری به عنوان یک نظام پردازش اطلاعات، داده های خام مالی را دریافت نموده و آن ها را منظم می کند. به همین دلیل هم مراکز آموزشی بسیاری اقدام به برگزاری دوره های حسابداری کرده اند تا حتی افرادی که به طور تجربی وارد این حوزه شدن و فعالیت می کنند و یا علاقعه مندانی که نمی توانند وارد دانشگاه شوند، به کمک این دوره های آموزشی دانش لازم و بروز حسابداری را کسب کنند.
حسابداری یک سیستم اطلاعاتی است که با فراهم کردن اطلاعات لازم به سرمایه گذارها، مدیران و دولت و اعتباردهندگان کمک می کند تا بتوانند نسبت به مسائل اقتصادی تصمیم بهتری بگیرند. به عنوان مثال اگر شخصی بخواهد در شرکتی سرمایه گذاری کند، طبیعتا تمایل دارد که وضعیت مالی آن شرکت و یا نتایج عملیات آن شرکت را در طی سال های قبل بداند؛ که تمامی این موارد به صورت گزارش های مالی توسط حسابداران تهیه می شود. دقیقا بر همین اساس هم بسیاری از مراکز آموزشی اقدام به برگزاری دوره های حسابداری کرده اند تا بتوانند به شرکت های خصوصی و نیمه خصوصی و دولتی هم کمکی کرده باشند تا نیروی کار ماهر و حرفه ای را راحت تر پیدا کنند.
یکی از گرایشات رشته حسابداری که بیشتر در موسسات و مراکز آموزشی خصوصی تدریس می شود، حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی است. افرادی که به حوزه حسابداری علاقه داشته باشند و بیشتر تمایل شان استخدام در شرکت های نیمه دولتی یا همان نیمه خصوصی باشد می توانند با شرکت در دوره حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی دانش و مهارت های لازم در این حوزه را کسب کنند و به کمک آن ها راهی به بازار کار داشته باشند.
حسابداری چیست؟
شاید در ابتدا این طور تصور کنید که شغل حسابداری حرفه ای تقریبا ساده بوده و حسابدار تنها اعداد را ضرب و تقسیم می کند اما این باور کاملا اشتباه است. حسابداری کار با داده های مالی است و این کار بخش مهمی از هر کسب و کار و سازمانی است و چیزی بیشتر از سروکله زدن با اعداد و ارقام است. شغل حسابداری یک فعالیت مهم اقتصادی است که بیشتر از آن چیزی که تصور می کنید، با حل مسئله سروکار دارد.
حسابداری را می توان فرایند ثبت معاملات مالی مربوط به یک تجارت دانست. این روند نیز شامل جمع بندی، تجزیه و تحلیل و گزارش این معاملات به سازمان های نظارتی، تنظیم کننده ها و سازمان های جمع آوری مالیات است. همچنین صورت های مالی که حسابداران از ان ها استفاده می کنند خلاصه ای مختصر از معاملات مالی در طول یک دوره حسابداری است که حاوی خلاصه ای از عملکرد شرکت، موقعیت مالی و جریان وجوه نقدی می باشد. دقیقا به همین دلیل هم اکثر مدیران و کارفرمایان از همان ابتدای تاسیس و راه اندازی کسب و کارشان سعی دارند که یک حسابدار حرفه ای را به استخدام شرکت دربیاورند.
فرصت های شغلی حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی چگونه است؟
رشته حسابداری را به طور کلی می توان جزو آن دسته از رشته ها دانست که به دلیل بازار کار و وضعیت استخدامی که دارد در هر زمان مورد توجه و استقبال افراد بسیاری قرار می گیرد. افرادی که رشته حسابداری را برای ادامه تحصیل انتخاب می نمایند، فرصت های بسیاری برای شاغل شدن دارند. فرصت های شغلی یک حسابدار بسیار گسترده است و از پایین ترین تا بالاترین سطح را در بر می گیرد. دانش آموختگان رشته حسابداری باید امیدوار باشند که می توانند در یک شرکت کوچک یا بزرگ خصوصی، دولتی و یا شرکت های نیمه خصوصی مختلف مشغول به کار شوند. یک حسابدار متخصص، در آینده می تواند مدیر مالی یک سازمان یا شرکت شود یعنی می تواند به مدیریت یک شرکت ایده بدهد که منابع موجودش را در چه مسیر هایی سرمایه گذاری نماید تا از آن استفاده بهینه کند و یا اگر شرکت به منابع مالی جدید نیاز داشت یک مدیر حسابداری بر اساس دانش آکادمیک خود می تواند تعیین کند که از چه طریقی باید تامین مالی انجام شود.
اما همان طور که پیش تر هم اشاره کردیم، حسابداری سهام تا حد زیادی نسبت به سایر گرایش های حسابداری نزد کارفرمایان و مدیران اهمیت دارد چرا که در بسیاری از شرکت ها بحث سهام مطرح است و این روزها شاهد این هستید که تعداد زیادی از شرکت ها وارد بازار بورس و سهام شده اند و در این شرایط به طور قطع هم به یک حسابدار برای بررسی و سروسامان دادن به این امور نیاز دارند.
نقطه مشترک انواع مختلف حسابداری چیست؟
بدون توجه به این موضوع که انواع حسابداری توسط استانداردهای حسابداری کنترل می شوند یا براساس قوانین دولتی و یا مالیاتی پیش می روند و عمل می کنند، بین همه ی آن ها یک نقطه مشترک وجود دارد آن هم چیزی نیست جز تمرکز روی اعداد و ارقام و سند و مدرک. این بدین معناست که تفاوتی ندارد حسابدار فقط یک فاکتور می نویسد یا در دادگاه برای شهادت حاضر می شود و یا صورت های مالی یکی از شناخته شده ترین برندهای دنیا را تهیه می کند، چیزی که اهمیت دارد این است که نتیجه نهایی باید همیشه بر اساس اعداد و ارقام واقعی گزارش شود. البته گزارش های مدیریتی نیز نقش خود را در این راه جداگانه ایفا می کنند. از این برآوردها هک برای برنامه ریزی و بودجه استفاده می شود اما آن ها هم در نهایت بر اساس داده تاریخی واقعی محاسبه شده اند.
حرفه حسابداری در هر نوع و گرایشی که باشد، علمی است که پایه و اساس هر کسب و کاری را می سازد حتی اگر کسب و کار غیردولتی باشد و با هدف سود مالی ایجاد نشده باشد. درضمن بهتر است بدانید که انواع مختلف حسابداری ایجاد شده اند تا نیازهای متفاوت بازار کار را تامین کنند، صداقت تراکنش های مالی بین اشخاص حقیقی و حقوقی را تضمین کنند و به زبانی که در همه دنیا تقریبا مشترک و یکنواخت است گزارش کنند.
چرا باید در دوره حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی مرکز آموزش مجازی پارس شرکت کرد؟
شما به عنوان یک حسابدار حال تفاوتی ندارد حوزه فعالیت تان چیست، باید از دانش روز حسابداری و قوانین و مقرارت جدید اطلاع داشته باشید، همچنین باید در هر دوره زمانی نسبت به کسب مهارت ها و توانایی های جدید اقدام کنید؛ حال چه بهتر که برای انجام این کار و کسب دانش و مهارت های نوین در دوره حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی مرکز آموزش مجازی پارس شرکت کنید. همه افراد و دانش پذیرانی که غصد شرکت در چنین دوره ای را دارند، این دغدغه را دارند که کدام موسسه یا مرکز آموزشی را انتخاب کنند؟ ان ها مدام این سوال در ذهن شان است که کدام مرکز معتبر بوده و می تواند در پایان این دوره گواهینامه حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی با ارزشی را به آن ها ارائه دهد؟
این کاملا طبیعی است که برای گذراندن دوره های آموزشی مثل این دوره خاص به معتبر بودن موسسه و مدرک پایان دوره ای آن فکر کرد. خوشبختانه مرکز آموزش مجازی پارس با اخذ مجوزهای رسمی در بین موسسات آموزشی دیگر اعتبار ویژه ای دارد. دانش پذیرانی که وارد این مرکز می شوند و در یکی از دوره های آن از جمله دوره حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی شرکت می کنند در نهایت با دریافت مدرک حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی می توانند به عنوان یک نیروی متخصص در این حوزه وارد بازار کار شوند و نسب به سایر افرادی که در این رشته هستند یک سروگردن بالاتر باشند.
تمام مزیت هایی که گفته شد موجب می شود تا علاقه مندان به رشته حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی با اطمینان کامل در این دوره ثبت نام کنند. این مرکز با به کارگیری دانش بسیاری از استادان برتر و همچنین استفاده از کلیه روش های آموزشی مدرن، اقدام به برگزاری دوره آموزش حسابداری سهام شرکت های نیمه خصوصی نموده است. این بدان معناست که افراد با ثبت نام در این دوره به فردی حرفه ای تبدیل شده و می توانند با دانش و مهارت ویژه ای که کسب کردند وارد بازار کار این حوزه شوند. همچنین این مرکز آموزشی با سابقه ی درخشان و چندین ساله ای که در زمینه ی برگزاری دوره های آموزشی حسابداری و ارایه ی مدارک معتبر، به یکی خاص ترین و معتبرترین مراکز آموزشی ایران تبدیل شده است.