.
نرم افزار واژه پرداز WORD

دوره آموزش نرم افزار واژه پرداز WORD


دوره ی نرم افزار واژه پرداز ورد  کاربرد ورد در محیط کار  مجموعه ی نرم افزار های آفیس یکی از پرکاربرد ترین نرم افزارهای اداری می باشد که یاد گیری و توان استفاده از آن برای تمامی افراد شاغل الزامیست .  مجموعه ی نرم افزار های آفیس ، دارای ابزارهای گوناگونی برای کاربرد های اداری می باشد . ابزارهایی مانند اکسل ، ورد، پاورپوینت، اکسس و ... هر کدام در زمینه ی خاصی از کارهای اداری قابل استفاده است . بنابراین یادگیری و آموزش نرم افزار ورد یکی ازمهارت های مورد لزوم افراد شاغل مح...

توضیحات بیشتر...

توضیحات


دوره ی نرم افزار واژه پرداز ورد 

کاربرد ورد در محیط کار 

مجموعه ی نرم افزار های آفیس یکی از پرکاربرد ترین نرم افزارهای اداری می باشد که یاد گیری و توان استفاده از آن برای تمامی افراد شاغل الزامیست .  مجموعه ی نرم افزار های آفیس ، دارای ابزارهای گوناگونی برای کاربرد های اداری می باشد . ابزارهایی مانند اکسل ، ورد، پاورپوینت، اکسس و ... هر کدام در زمینه ی خاصی از کارهای اداری قابل استفاده است . بنابراین یادگیری و آموزش نرم افزار ورد یکی ازمهارت های مورد لزوم افراد شاغل محسوب می شود . در راستای ملزومات مورد نیاز شاغلین ، مر کز آموزش مجازی پارس ، برگزار کننده ی دوره های آموزشی نرم افزار ورد می باشد . این مرکز ، ضمن ارسال بسته های آموزشی و آنلاین ، کلیه ی موارد آموزشی و ترفندهای کاربردی را در اختیار دانش پذیران قرار می دهد . 
 

نرم افزار ورد چیست 

نرم افزار ورد یکی از نرم افزار های آفیس می باشد که بسیار پر کاربرد است . اکسل ، پاورپوینت ،ورد و... جز نرم افزارهای آفیس هستند .نرم افزار ورد کاربرد های بسیاری در تایپ ، درج جدول ، فرمول نویسی و ... دارد. 

نرم افزار ورد جهت تایپ متن ها استفاده می شود . در این نرم افزار ابزارهای مختلفی وجوذ دارد که با استفاده از آنها می توان نوع سایز فونت ها را تغییر داد. نرم افزار های آفیس بیشتر جهت انجام کارهای اداری و یایان نامه ای و ... به کار برده می شود. یکی دیگر از موارد استفاده ی نرم افزار ورد ذخیره و ویرایش فایل های متنی می باشد. هنگامیکه متن را در نرم افزار ورد تایپ می کنیم اگر غلط املایی و یا اشکال دستور زبان وجود داشته باشد با استفاده از نرم افزار ورد می توان آنرا تصحیح نمود. شماره گذاری پاراگرافها ، عنوان ها و یا برجسته کردن کلمات نیز یکی دیگر از گزینه های نرم افزار ورد می باشد .   

یکی دیگر از کاربردهای ورد ، شماره گزاری صفحات می باشد که در هنگام چاپ شماره ها نیز وجود داشته باشد . طراحی جدول های مختلف و قرار دادن تعداد ستون و ردیف های دلخواه در جدول یکی دیگر از قابلیتهای نرم افزار می باشد . تغییر رنگ متن و سایز فونتها نیز امکان پذیر می باشد . ابزارهای متفاوت کاربردی در این نرم افزار وجود دارد که توسط هر کدام از آنها میتوان متن را ویرایش کرد . فرمول نویسی و کادر بندی در ابعاد مختلف جهت ایجاد صفحات دلخواه در ورد امکان پذیر است . 

نمودارها و جداول بسیار پرکاربرد هستند که جهت درج جداول و نمودارها از نرم افزار ورد استفاده می شود . Word یا نرم افزار ورد محصولی از شرکت های مایکرو سافت است که کاربرد اداری و خانگی دارد . این نرم افزار  تقریبا برای همه آشناست .

از یک کاربر خانگی رایانه گرفته تا کسانیکه سرو و کار مداوم با کامپیوتر دارند . همه می دانند که word چیست . واژه ی word  در لغت به معنای کلمه می باشد که با کارایی این نرم افزار بی مناسبت نیست . نرم افزار word هم با کلمات سرو کار دارد . 
اگر قرار باشد یک نامه تایپ کنید ، به نظر شما باید نامه را در چه محیط نرم افزاری تایپ کنید؟ بهترین انتخاب همین نرم افزار کاربردی ورد می باشد. نرم افزار word ابزارهای کاملی جهت نوشتن ، ویرایش ، صفحه آرایی و .... در اختیارتان قرار می دهد 
برای نوشتن پروژه های تحصیلی و یا کتاب هم استفاده از نرم افزار word  ایده ی خوبیست. این نرم افزار امکان تفکر و اندیشیدن روی موضوع را فارغ از دغدغه ی فرم و شکل ظاهری نوشته ها به شما می دهد .
اکثر کتاب های الکترونیکی که در اینترنت قابل مشاهده است ، در قدم اول در نرم افزار ورد نوشته شده اند .بعد از آن در مرحله ی بعد با یک خروجی pdf به کتاب الکترونیکی تبدیل شده اند . البته در نرم افزار ورد هم به طور مستقیم قادر به انتشار متن  می باشید .متن های تایپی را می توانید برای همکاران و یا دوستانتان ایمیل کرده و یا روی وبلاگ منتشر نمایید . 


10 نکته ی جالب در مورد نرم افزار ورد

نرم افزار آفیس ، ابزاری قدرتمند و کاربردی می باشد که در مقایسه با تمامی ابزار های دیگر حرفی برای گفتن دارد . افراد مبتدی و کارآموز کامپیوتر اولین نرم افزاری را که در آفیس یاد می گیریند نرم افزارword است.  در استفاده از این نرم افزار میانبرهای جالب و کاربردی وجود دارد که اشاره به آنها خالی از لطف نیست . این میانبرها در شکل های جدید نرم افزار قابل اجرا می باشد . 

1)    استفاده از کلید f4 ، این کلید کاری را که قبلا روی متن انجام داده بودید را تکرار می کند . مثلا اگر یک خط را Italic  کرده باشید و در حال نوشتن خط بعدی باشید ، با زدن دکمه ی f4 نیز می توانید خط جدید را Italic  کنید . 

2)    جهت اجرای انتخاب های گوناگون در محیط ورد راه های میانبر متعددی وجود دارد ، مثلا می توانید با نگهداشتن دکمه ی Alt و کلیک کردن و کشیدن موس بر متن نواحی چهار گوشه ی نوشته را انتخاب کنید . زمانیکه می خواهید جمله ای را انتخاب کنید کافیست که کلید Ctrl را انتخاب کرده و روی جمله ی مورد نظر کلیک کنید تا انتخاب شود . با نگهداشتن ممتد کلید کنترل | Ctrl و کلیک مجدد،  نیز می توانید جمله های دیگری را انتخاب کنید . با استفاده از کلید f8 امکان توسعه ی انتخابتان را به یک نقطه قبل و بعد ایجاد کنید و برای لغو این حالت کلید Esc را فشار دهید . البته کاربران نرم افزار ورد با تمرینات عملی این میانبرها براحتی قادر به یادگیری این ترفندها می شوند . 

3)    شماره گذاری به صورت خودکار، با استفاده از Quick part می توانید به صورت خودکار هدینگ ها را شماره گذاری کنید . مثلا اگر بخواهید هدینگ ها را حذف و یا ترتیب بندی کنید ، به صورت خودکار شماره گزاری اجرا شده و ترتیب آن حفظ می شود ، موس را به محلی که قرار است عدد اول قرار گیرد ، برده و روی insert  کلیک کنید و مجددا روی  Quick part>field کلیک کنید. در گروه ها | categories گزینه ی Numbering را انتخاب کرده و در Field Names گزینه ی SEQ را انتخاب کرده و در جعبه ی متنی field codes گزینه ی seq number را تغییر داده وکلید ok را فشار دهید . اولین عددی که در جایگاه نمایشگر درج می شود یک field code است و شما باید آنرا در مکان مورد نظرتان کپی پیست کنید . سپس تمامی داده ها را با استفاده از  CTRL+Aانتخاب کرده و برای اجرای تغییر فیلدها کلید f9 را فشار دهید تا عدد بعدی نمایش داده شود . 

4)    اگر می خواهید از یک تصویر مکررا استفاده کنید ، آنرا به کتابخانه quick partوارد کنید که استفاده ی متعدد از آن باعث سنگینی سند نشود . برای اجرای این میانبر ، در قسمت insert وارد شده و بعد گزینه ی عکس را انتخاب کرده و بعد دوباره به insert رفته و گزینه ی quick part و گزینه ی save selection to quick parts را انتخاب کرده وآنرا نامگذاری کنید و برای استفاده ی مجدد می توانید با یک کلیک در quick part ان را در سند خود وارد کنید . حتی از این طریق می توانید متن های پر استفاده را نگهداری کنید . 

5)    انتقال سریع پاراگراف ، یکی از مهم ترین ابزارهای کاربردی مایکروسافت آفیس ابزار  Quick Access است . که با انتخاب گزینه ی more commands ، گزینه ی جدیدی را اضافه کنید . با انجام اینکارامکان اضافه کردن  فونت ، سایزو فرمت گذاری مانند نسخه های قدیمی word ایجاد می شود .

6)    ساخت کلیپ برد ها اگر بخواهیم چند قسمت از یک سند را در یک سند واحد paste کنید برای ایجاد spike  ، قسمتی از یک متن را هایلایت کرده و کلید ctrl f3 را فشار دهید بعد از اینکار متن حذف می شود. اینکار را برای متن هایی که می خواهید حذف کنید تکرار کنید و بعد به گزینه ی spike  اضافه کنید .زمانیکه می خواهید قسمتی را به سندتان paste کنید برای اینکار کافیست کلمه ی spike را تایپ کرده و قبل از آن دکمه ی f3 را در فضای خالی فشار دهید .    

7)    اگر می خواهید پاراگراف های اسنادتان به صورت دقیق تنظیم شوند از گزینه های پیش فرض ورد استفاده نکنید بلکه به قسمت File>option>advanced>layout Option بروید وروبروی گزینه ی Do full justification the way علامت تیک بگذارید .

8)    برگرداندن نشانگر به وضعیت قبلی ، اگر سندی را باز می کنید نشانگر شما همیشه ابتدای خط قرار می گیرد اما اگر می خواهید به وضعیت قبلی برش گردانید باید Shift+F5 را فشار دهید . 

9)    روش های متفاوتی جهت محاسبه ی اعداد در کامپیوتر وجود دارد که ساده ترین راه استفاده از ابزار tallyng است ، بدین صورت که اعدادی را در قسمت های مختلف اسناد انتخاب کرده و بعد دکمه ی calculate را فشارداده تا مجموع اعداد را محاسبه کند . 

10)    گاهی مواقع ممکن است در یک سند انواع رنگها و فونتها به کار رفته باشد که باعث خستگی چشم می شود برای اصلاح این وضعیت تمام متن را انتخاب کنید و بعد ctrl+space  را بزنید تا سند به حالتی ایده ال برگردد . 

موارد ذکر شده جزیی از کل دستورهای نرم افزاری ورد محسوب می شود که جهت انجام هرکدام ابزار و راه های مختلفی وجود دارد که یاد گیری تمامی این راه و روش ها مستلزم یاد گیری و آموزش نرم افزار ورد می باشد . 

مرکز آموزش مجازی پارس ، یکی از مراکز آموزش مجازی در زمینه های مختلف می باشد که ارایه دهنده ی کلیه دوره های آموزشی بوده که از جمله دوره آموزشی نرم افزار ورد می باشد . این مرکز ، ضمن اعطای مدرک معتبر دوره ، دانش و تخصص کافی در زمینه ی کاربردی نرم افزار ورد را در اختیار دانش پذیران و علاقمندان قرار می دهد .  

 

برگزارکننده: مرکز آموزش مجازی پارس
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل بسته ی آموزشی

به دلیل تطابق با دانش به روز و مورد تایید استانداردهای جهانی، امکان بروز رسانی و تغییر سرفصل ها وجود دارد.

فصل اول (مقدماتی)

  • ۱ - ورود به برنامه
  • مقدمه - محیط عمومی برنامه
  • ۲ - ایجاد و ذخیره اسناد
  • ایجاد یک سند جدید - ذخیره یک سند - فرمت های ذخیره اسناد - باز کردن یک سند
  • ۳ - حالت های نمایش اسناد
  • ۴ - ابزارهای گروه Show
  • ۵ - تغییر بزرگ نمایی سند
  • ۶ - گروه Window
  • مرتب سازی و تقسیم سند - کار با اسناد پهلو به پهلو
  • ۷ - درج متن
  • ۸ - روش های انتخاب متن
  • انتخاب متن توسط ماوس - انتخاب متن توسط صفحه کلید - کاربرد کلید F8
  • ۹ - کار با Bookmarkها
  • ۱۰ - دستورات ویرایشی
  • ویرایش توسط ابزارهای Ribbon - ویرایش توسط صفحه کلید و ماوس - کار با پانل Clipboard
  • ۱۱ - مبانی جستجو و جایگزینی
  • کار با پانل Navigation - جستجو و جایگزینی - جستجوی پیشرفته
  • ۱۲ - افزایش سرعت تایپ
  • ۱۳ - تنظیم صفحات
  • تغییر اندازه صفحات - تغییر جهت قرار گیری صفحات - تنظیم لبه های صفحات
  • ۱۴ - پشت زمینه صفحات
  • کار با Watermarkها - تغییر رنگ پشت زمینه - درج قاب بر روی صفحات
  • ۱۵ - سرصفحه و پاصفحه
  • افزودن سرصفحه و پاصفحه - ایجاد سرصفحه و پاصفحه سفارشی
  • ۱۶ - مدیریت صفحات متنی
  • کار با صفحات چند ستونی - شماره گذاری خطوط
  • ۱۷ - قالب بندی کاراکترها
  • اصول قالب بندی - قالب بندی توسط Ribbon - قالب بندی توسط کادر Font - قالب بندی توسط Mini Toolbar - تغییر نحوه نمایش کلمات
  • ۱۸ - قالب بندی پاراگراف ها
  • اصول قالب بندی پاراگراف ها - ایجاد تورفتگی در پاراگراف ها - درج قاب در اطراف پاراگراف ها - درج فاصله میان پاراگراف ها - جدا کننده خطوط و صفحات
  • ۱۹ - بولت و شماره گذاری
  • بولت گذاری پاراگراف ها - پاراگراف های شماره دار
  • ۲۰ - آزمون های عملی
  • ۶ دوره آزمون عملی

فصل دوم (متوسط)

  • ۱ - استفاده از Tabها
  • مبانی کار با Tab ها - نشانگرهای Tab گذاری - کار با Tab Stopها
  • ۲ - کار با خط کش ها
  • تغییر واحد اندازه گیری - مدیریت Tabها - تنظیم لبه های صفحات - تنظیم تو رفتگی
  • ۳ - کار با Format Painter
  • کار با Format Painter
  • ۴ - Styleها و Themeها
  • کار با Styleها - اصلاح و ویرایش Styleها - کار با Themeها
  • ۵ - بررسی املا و گرامر
  • قابلیت بررسی املا و گرامر - بررسی املا در هنگام تایپ - بررسی دستی املا و گرامر
  • ۶ - اصول چاپ
  • چاپ سریع اسناد - تنظیمات دستور Print
  • ۷ - نمای Outline
  • مبانی کار با نمای Outline - ورود به نمای Outline
  • ۸ - امکانات نمای Outline
  • ایجاد Heading - تغییر Level عناوین - جابجایی Topicها
  • ۹ - کنترل نمایش عناوین
  • نمایش و مخفی کردن عناوین - نحوه نمایش عناوین
  • ۱۰ - مرور اسناد طولانی
  • ۱۱ - استفاده از Sectionها
  • کار با Sectionها - ایجاد Sectionها
  • ۱۲ - کار با Hyperlinkها
  • کاربرد Hyperlinkها - درج Hyperlinkها - ویرایش Hyperlinkها
  • ۱۳ - درج و ویرایش تصاویر
  • درج تصاویر - تنظیمات تصاویر - نقش Picture Styleها
  • ۱۴ - کار با Drawing Canvas
  • ترسیم Drawing Canvas - قالب بندی Drawing Canvas
  • ۱۵ - درج Shapeها
  • درج Shapeها - اصول ویرایشی Shapeها
  • ۱۶ - ویرایش Shapeها
  • مرتب سازی Shapeها - نحوه اتصال Shapeها - گروه بندی Shapeها
  • ۱۷ - کار با SmartArtها
  • انواع SmartArtها - درج SmartArtها
  • ۱۸ - ویرایش SmartArtها
  • امکانات سربرگ Design - امکانات سربرگ Format
  • ۱۹ - درج سایر مولفه ها
  • درج Drop Cap - درج جعبه متن - درج WordArt
  • ۲۰ - آزمون های عملی
  • ۶ دوره آزمون عملی

فصل سوم (پیشرفته)

  • ۱ - درج و ویرایش چارت ها
  • درج چارت ها - ویرایش توسط سربرگ Design - کاربرد Add Chart Element - ویرایش توسط سربرگ Format
  • ۲ - قابلیت تصحیح خودکار
  • ویژگی AutoCorrect - تنظیمات AutoCorrect
  • ۳ - کار با واژه شمار
  • ۴ - درج تاریخ و Symbolها
  • درج تاریخ و زمان - درج Symbolها
  • ۵ - کار با معادلات
  • درج معادلات ریاضی - ایجاد و ویرایش معادلات
  • ۶ - کار با جدول مندرجات
  • ایجاد جدول مندرجات - به روز رسانی جدول مندرجات - افزودن متن به جدول مندرجات
  • ۷ - قالب بندی جدول مندرجات
  • قالب بندی سریع - قالب بندی پیشرفته
  • ۸ - مقدمات کار با Index
  • مبانی استفاده از Index - انتخاب ورودی برای Index
  • ۹ - ایجاد و ویرایش Index
  • ایجاد Index - به روز رسانی و حذف Index
  • ۱۰ - کار با Cross-Reference
  • استفاده از Cross-Reference - افزودن Cross-Reference - ایجاد Cross-Reference - ساخت جدولی از Figureها
  • ۱۱ - کار با Footnote و Endnote
  • استفاده از Footnote و Endnote - ایجاد Footnote و Endnote - قالب بندی Footnote و Endnote
  • ۱۲ - استفاده از Bibliography
  • مقدمات کار با Bibliography - افزودن Citation به سند - ایجاد Bibliography
  • ۱۳ - ایجاد جدول
  • روش های ایجاد جدول - ترسیم توسط کادر Insert Table - ترسیم دستی جدول - حرکت در میان سلول ها
  • ۱۴ - انتخاب اجزای جدول
  • ۱۵ - ویرایش سلول های جدول
  • ادغام و تقسیم سلول ها - تنظیم ستون ها و ردیف ها - افزودن ستون ها و ردیف ها - حذف مولفه های جدول
  • ۱۶ - قالب بندی جداول
  • استفاده از Styleهای جدول - رنگ آمیزی و تغییر قاب سلول ها - ترازبندی محتویات سلول ها
  • ۱۷ - نقش ریاضیات در جداول
  • نقش ریاضیات در جداول
  • ۱۸ - نوار ابزار Quick Access
  • سفارشی سازی - افزودن ابزارها
  • ۱۹ - تنظیمات پیشرفته
  • سفارشی سازی میانبرها - تنظیمات عمومی نمایش - تغییر نحوه نمایش اعداد - محافظت از اسناد
  • ۲۰ - آزمون های عملی
  • ۶ دوره آزمون عملی

 

۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.