.
آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته

آموزش شبکه اینترنت


دوره آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته چه دوره ای است؟ دوره آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته چه دوره ای است؟ | اینترنت شبکه بین‌المللی و جهانی است که روزانه میلیاردها نفر در سرتاسر جهان از آن استفاده می کنند. اینترنت (Internet)  که مخفف عبارت interconnected networks است، مجموعه ای از شبکه های کامپیوتری را تشکیل می دهد که با استفاده از پروتکل های مشخصی از طریق ماهواره، خطوط تلفنی و .... به هم وصل شده اند، تا بتوانند داده ها و اطلاعات را سریعا از یک رایانه به رایانه ای دیگر در هر کجای جهان...

توضیحات بیشتر...

توضیحات

دوره آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته چه دوره ای است؟

دوره آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته چه دوره ای است؟ | اینترنت شبکه بین‌المللی و جهانی است که روزانه میلیاردها نفر در سرتاسر جهان از آن استفاده می کنند. اینترنت (Internet)  که مخفف عبارت interconnected networks است، مجموعه ای از شبکه های کامپیوتری را تشکیل می دهد که با استفاده از پروتکل های مشخصی از طریق ماهواره، خطوط تلفنی و .... به هم وصل شده اند، تا بتوانند داده ها و اطلاعات را سریعا از یک رایانه به رایانه ای دیگر در هر کجای جهان انتقال دهند.

در واقع این سیستم با استفاده از فناوری های الکترونیکی و بی‌سیم تنظیم شده است که در حال حاضر سریعترین وسیله تبادل اطلاعات و ارسال داده ها بین کاربرهای رایانه در سرتاسر جهان است.اینطور گفته شده است که اینترنت توسط آژانس دفاعی آمریکا  ساخته شده است و  اولین استفاده ی آن در سال 1969 صورت گرفته است. اینترنت و فضای آن برای استفاده ی کاربرها به بخش های مختلفی تقسیم می شود که عبارتند از:

  • وب جهان گستر 
  •  ایمیل 
  • رسانه اجتماعی 
  •  بازی های آنلاین 
  •  به روز رسانی کلی سخت افزارهای موجود در رایانه ها 

وب جهان گستر مجموعه ای از میلیاردها اطلاعات و اسنادی است که در صفحات وب با یک نوع مرورگر قابل مشاهده و استفاده است. به همین دلیل است که معمولاً به اینترنت دهکده جهانی نیز گفته می شود چرا که در این سیستم به راحتی می شود به کلیه اطلاعات جهانی در سرتاسر جهان دسترسی پیدا کرد و همچنین امکان تبادل اطلاعات و ارسال آن در سریع ترین زمان ممکن نیز وجود دارد.

ایمیل امکان ارسال و دسترسی به اطلاعات را به کلیه کاربران رایانه به صورت آنلاین می دهد. از طریق این سیستم خیلی  سریع می توان میلیون ها پیام را به صورت آنلاین دریافت یا ارسال کرد. رسانه اجتماعی که شامل برنامه ها و وب سایت هایی است که به کاربران اجازه می‌دهد نظرات، تصاویر، فیلم ها و صداها را به اشتراک بگذارند. افراد و کاربران اینترنتی و رایانه می‌توانند در صورت دسترسی به اینترنت از سرگرمی ها و کلیه ی بازی های آنلاین استفاده کنند. به روز رسانی نرم افزار از طریق اتصال به اینترنت و دسترسی کلیه کاربران، به آنها اجازه می دهد که آخرین نسخه های نرم افزار، سیستم های عامل و سایر رسانه های اجتماعی را دریافت کنند.

آشنایی با مفهوم وب

(World Wide Web) و یا به عبارتی  وب جهان‌گستر و یا به صورت ساده تر وب، یک سامانه اطلاعاتی کامل است که از پرونده‌های متصل به هم ساخته شده که از طریق شبکه جهانی اینترنت قابل دسترسی و انتقال است. به طور کلی با کمک یک مرورگر در وب جهانی می‌توان کلیه اطلاعات صفحات وب که شامل تصویر، ویدئو، متن و سایر محتویات چندرسانه‌ای است را مشاهده کرد و به کمک پیوندها بین آنها به جستجو پرداخت.

 به طور کلی فضای وب جهان گستر متشکل از وب سایت های اینترنتی است که به آن وب جهانی گفته می شود و یا به عبارت دیگر به مجموع وب سایت های مختلف اینترنتی که در سرتاسر دنیا به زبان‌های گوناگون وجود دارد وب گفته می شود. وب بستری جهانیست که از به هم پیوستن شبکه های کامپیوتری به منظور اشتراک گذاری داده ها و اطلاعات تشکیل شده است. 

تاریخچه وب 

ورود وب به عرصه ی تکنولوژی، را می‌توان یکی از مهمترین پدیده های قرن بیست و یکم در زمینه ارتباطات و تبادل اطلاعات دانست. ایده اولیه این پدیده به سال ۱۹۸۰ برمی‌گردد که توسط تیم برنزلی به جهان ارائه شد. او پس از یک دهه تلاش توانست با کمک یکی از دوستان و همکاران خود اولین صفحات وب اینترنت را در سال 1991 ایجاد و منتشر کند که البته این صفحه وب تنها شامل چند خط نوشتاری و یک لینک ایمیل بود. صفحه وب اولیه از چند کد ساده تشکیل شده بود که با زبان کامپیوتری HTML نوشته شده بود که بعدها با تکمیل زبان html و همچنین ورود css به این سیستم صفحات وب تکمیل تر شد و در واقع به یک وب سایت استاتیک تبدیل شد.

دوره آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته چه دوره ای است؟

عناصر اصلی وب کدامند؟

 ابرمتن

نوعی از اطلاعات است که به کاربران اجازه می‌دهد در محیط رایانه با استفاده از پیوند های موجود در میان متن و یا سندها از بخشی به بخشی دیگر و یا حتی از سندی به سند دیگر مراجعه کنند و اطلاعات جدیدی را جستجو کنند. اگر به جای اطلاعات متن فایل صوتی تصویری وجود داشته باشد در این صورت به آنها ابر رسانه گفته می‌شود. 

URL

آدرسهای مخصوص و منحصر به فردی هستند که به منظور مشخص کردن مکان اطلاعات موجود در شبکه ( سند، فایل های کامپیوتری یا منابع دیگر) به کار می روند.

مدل مشتری خدمت گذار

سیستمی است که در آن رایانه های مشتری و مرورگرها از  کامپیوترخدمتگزار  یا وب سرور تقاضای دریافت داده ها، فایل ها و یا اطلاعات می کنند.

 زبان علامت گذاری

به کدها و کاراکترهای موجود در ساختار متن که وب معنایی را مشخص می‌کند، زبان علامت گذاری گفته می شود.

انواع وب کدامند؟

وب 1.0

این نوع وب که در سال 1990  توسط آقای برنزلی به جهان معرفی شد، این جنبش ذهنی را بین تمامی کاربران کامپیوتر و موسسات اطلاعاتی و تحقیقاتی به وجود آورد که بایستی تمامی اطلاعات کاغذی تبدیل به اطلاعات الکترونیکی شود. کلیه شرکت ها و افراد تلاش کردند که بتوانند محتوای کاغذی و اطلاعات و اسناد موجود در شرکت های خود را به محتوای دیجیتالی تبدیل کنند. این جنبش سریع ذهنی و اجرای آن باعث شد که کاربران وب امکان دسترسی به اطلاعات در سرتاسر جهان را داشته باشند.

نتیجه این حرکت در سال 1991، پیدایش میلیون‌ها صفحه اینترنتی حاوی اطلاعات است که امروزه به راحتی در دسترس عموم قرار گرفته است و خیلی ها به منظور تعریف و تمجید از این نوع وب می گویند: "که چیزی که در اینترنت مشاهده نمی شود اصلا وجود ندارد" و یا اینکه اکثر کاربران معمولاً برای نیازهای اطلاعاتی و پیدا کردن پاسخ سوالات خود معمولاً به طور روزانه سری به اینترنت زده و سوالات خود را جستجو می کنند.

وب 2.0

به طور کلی کلیه ی کاربران اینترنت، پیدایش این نوع وب را یک رویکرد جدید می دانند نه یک پدیده و تکنولوژی جدید.رویکرد جدید این نوع  وب بدین شکل است که اطلاعات کلی را به بخش‌های کوچک‌تری از محتوا تقسیم می کند. در حقیقت پیدایش وب جدید مربوط به تمامی داده ها است نه اسناد. در این نوع وب کاربران دیگر به دنبال منابع قدیمی اطلاعات نیستند بلکه ابزاری را جستجو می کند که تمامی اطلاعات موجود در وب را به شیوه های نوین و موثر جمع‌آوری و تحقیق کند و در اختیار کاربران قرار دهد.

به طور کلی  نرم افزارهای مبتنی بر وب، محیط وب جهانی را از صفحات ساده اولیه به دنیای چند بعدی رنگارنگی تبدیل کردند که امکان تبادل اطلاعات و برقراری ارتباطات فردی و کارهای گروهی را بین کاربران رایانه فراهم کرده است. بعد از آن رسانه های اجتماعی و یا شبکه های اجتماعی به سرعت پدید آمدند و با استقبال گسترده و بی نظیر کاربران اینترنتی رو به رو شدند.
 وب 2.0 در واقع تازه به بستری تبدیل شده است که می‌توان بر اساس آن شکلی از نرم افزارها را تولید کرد تا کاربران بتوانند بدون نصب آن روی کامپیوتر شخصی،  در هر مکانی به   آنها دسترسی داشته باشند. 

وب 3.0

این نسخه از وب که تازه در حال  پیدایش است، ذهن بسیاری از افراد را به خود مشغول کرده است، مرحله‌ای جدید و تازه از آینده وب که تمرکز اصلی اش بر هوشمند شدن است.
پیش بینی می شود که در آینده ای نه چندان دور کلیه کامپیوتر محتوای وب را درک کرده و آن را متوجه شوند. تکنولوژی ها و ابزارهای جدید همچون وب معنایی در دستورکار پیدایش این نوع وب قرار گرفته اند.

پیدایش نرم افزار های تحت وب نوع 3.0 باعث می شوند که استفاده از اینترنت پرسرعت در بین کاربران، در سرتاسر جهان افزایش پیدا کند. در این نوع وب به طور کلی برنامه ها و نرم افزار ها نسبتاً کوچک و کم حجم خواهند شد و داده ها به صورت توده ای ارائه می شوند. این نوع برنامه ها بسیار سریع و قابل انعطاف خواهند بود و به راحتی بر روی هر سیستمی اجرا می شوند
حال که تا حدی با فضای اینترنت جهانی آشنا شدید اگر می خواهید که اطلاعات بیشتری در زمینه دهکده جهانی و یا به‌عبارتی اینترنت به دست آورید، می‌توانید در دوره آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته شرکت کنید.

از آنجایی که این دوره کلیه سرفصل ها و اطلاعات مربوط به اینترنت پیشرفته را در اختیار شما قرار می دهد، با شرکت در این دوره ها می توانید خیلی سریع به صورت کاملا حرفه ای و پیشرفته با مباحث اینترنتی آشنا شده و به عنوان یک کاربر حرفه‌ای و فعال در این زمینه عمل کنید.

چرا در دوره آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته مرکز آموزش مجازی پارس شرکت کنم؟ 

مرکز آموزش مجازی پارس یکی از موسسات  معتبر و قدیمی در زمینه ارائه دوره های آموزشی می باشد که در حال حاضر بیش از چند صددوره کاربردی و مورد نیاز را به دانشپذیران ارائه می کند.از آنجایی که این موسسه سابقه درخشان و ید طولایی در زمینه ی ارائه ی دوره های آموزشی به نحو جامع و کامل را دارد. لذا شرکت در دوره آشنایی با شبکه اینترنت پیشرفته، برای آشنایی هر چه بیشتر کاربران با مقوله ی اینترنت به علاقمندان و افرادی که با این زمینه ی شغلی سرو کار دارند پیشنهاد می شود.البته این موسسه بعد از اتمام دوره و همچنین گذراندن آزمون مربوطه به کلیه دانشپذیران، مدرک یا گواهینامه معتبر اعطا می کند که این مدرک یا گواهینامه قابلیت ترجمه رسمی را نیز دارد. 

برگزارکننده: مرکز آموزش مجازی پارس
ثبت نام و افزودن گواهینامه ها

سرفصل بسته ی آموزشی

به دلیل تطابق با دانش به روز و مورد تایید استانداردهای جهانی، امکان بروز رسانی و تغییر سرفصل ها وجود دارد.

فصل اول: تعاریف و مفاهیم اولیه 

  • اینترنت چیست و چگونه کار می کند؟
  • نگاهی به تاریخچه اینترنت
  •  آشنایی با برخی اصطلاحات تخصصی اینترنتی
  • فصل دوم: روش های اتصال به اینترنت اتصال دیال آپ
  •  اتصال ADSL
  • راهنمای خرید اشتراک ADSL  
  • اشتراک بی سیم
  • فناوری وای فای 
  • اشتراک وایمکس
  • اینترنت تلفن همراه و نسل های مختلف آن
  • تغییر رمز عبور وای فای در یک مودم ADSL 

 فصل سوم: گشت و گذار در محیط وب 

  • آشنایی با پرطرفدارترین مرورگرهای وب
  • آشنایی با اجزای پنجره مرورگر 
  • نمایش محتوای یک سایت در پنجره مرورگر
  •  آشنایی با ابزارهای کاربردی مرورگرهای وب
  • استفاده از نوار ابزار اختصاصی سایت ها
  • آشنایی با مفهوم دانلود و آپلود
  • آشنایی با نرم افزار Internet Download Manager 

 فصل چهارم: جستجو در اینترنت 

  • موتور جستجو چیست و چگونه کار می کند؟ 
  • تکنیکهای جستجو در اینترنت
  • ترفندهای جستجو در گوگل 
  • آشنایی با سایر خدمات گوگل 
  • چگونه با استفاده از اینترنت تحقیق کنیم؟ 

فصل پنجم: کار با پست الکترونیک پست الکترونیک چیست؟ 

  • آداب کار با پست الکترونیک.
  • ساخت یک حساب کاربری در سرویس چاپار
  • ساخت یک حساب کاربری در سرویس جيميل 
  • ارسال و دریافت نامه های الکترونیک
  •   سفارشی کردن و مدیریت صندوق پستی
  •  مقابله با هرزنامه ها و تهدیدات امنیتی ایمیلی 
  •  آشنایی با نرم افزارهای مدیریت ایمیل 
  • شروع کار با Outlook 2013
  • کار با تقویم Outlook 2013 

فصل ششم: امنیت و محرمانگی در اینترنت

  •  آشنایی با برخی اصطلاحات امنیتی
  • آشنایی با حملات اینترنتی
  • فیشینگ و راههای پیشگیری از آن  راههای مقابله با حملات اینترنتی
  • راهکارهای محافظت از شبکهwifi 
  • افزایش ضریب امنیتی جیمیل
  • چگونه یک رمز عبور مناسب انتخاب کنیم؟
  •  اینترنت و حریم خصوصی
  •  تغییر تنظیمات Privacy در مرورگر کروم
  •  حفظ امنیت کودکان و نوجوانان در اینترنت

  فصل هفتم: شهروند الکترونیک

  •  آشنایی با www. iran . irفهرست کننده خدمات الکترونیکی
  • ملزومات پایه برای استفاده از خدمات بانکداری الکترونیکی
  • خدمات بانکداری اینترنتی بانک ملت: یک نمونه خوب 
  • آشنایی با فرایند خرید اینترنتی 
  • امنیت در خرید اینترنتی از نگاه پلیس فتا
  • آشنایی با سایت های تخفیف گروهی
  •  راهنمای خرید از فروشگاه تخفیفان
  •  گردشگری و فضای مجازی 
  • برنامه ریزی اوقات فراغت توسط شهروند الکترونیکی 
  • ثبت نام های اینترنتی

فصل هشتم: اینترنت و سرگرمی

  •  آشنایی با سایت های اشتراک ویدئو
  • رادیوهای اینترنتی 
  •  آشنایی با پادکست
  •  تلویزیون های اینترنتی 
  • موسیقی و فضای مجازی 
  • بازی های آنلاین 
  • آشنایی با تورنت
  •  اعتیاد به اینترنت

فصل نهم: ارتباطات و شبکه های اجتماعی

  •  آشنایی با مفهوم شبکه های اجتماعی
  • معر فی پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی جهان 
  • معرفی پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی ایرانی
  • آشنایی با اصطلاحات تخصصی شبکه های اجتماعی
  • آموزش عضویت در اینستاگرام 
  • آشنایی با ویدئو کنفرانس و ویژگی های آن 
  • آشنایی با نرم افزار اسکایپ
  • حضور در شبکه های اجتماعی، فرصت ها و تهدیدها
  • توصیه های پلیس فتا در مورد شبکه های اجتماعی
  • فصل دهم: تولید محتوا در اینترنت آشنایی با وب ۲ 
  • آموزش کار با سایت ویکی پدیا
  • وبلاگ و وبلاگ نویسی
  • آشنایی با مراحل راه اندازی یک وب سایت.
  • ۱۰ نکته برای افزایش کارایی و بازدید سایت
  • آشنایی با فروم (انجمن اینترنتی) 
  • آموزش الکترونیک
  • مطالعه موردی www . mftLearning . com  

فصل یازدهم: تجارت الکترونیک 

  • انواع تجارت الکترونیک
  • آموزش راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی
  • آشنایی با مفهوم بازاریابی اینترنتی
  • بازاریابی در شبکه های اجتماعی

فصل دوازدهم: اینترنت و تجهیزات همراه آشنایی با تجهیزات همراه 

  • روش های اتصال تجهیزات همراه به اینترنت 
  • فعال سازی 3G ، GPRS و 4G روی سیم کارت 
  • ترفندهایی برای تقویت سیگنال وای فای
  • دانلود اپلیکیشن های اندرویدی از «بازار» 
  • آشنایی با اپلیکیشن های ردیابی تجهیزات همراه 
  • آشنایی با GPS و کاربرد آن در تجهیزات همراه 
۷ روز هفته ۲۴ ساعته پاسخگوی شما هستیم.